lauantai 7. kesäkuuta 2008

Neiti numero 78 ja muuta tapahtunutta

Kerttu on ollut taas kiireinen neiti eikä ole ehtinyt blogata kuulumisiaan, mutta tässä tulevat uusimmat. Eli lauantaina sekä minä että Kerttu osallistuimme elämämme ensimmäiseen koiranäyttelyyn. Kynnet oli leikattu ja turkki suittu, pikkutytöt arvelivat että kynsilakka olisi paikallaan, mutta jätettiin vielä se laittamatta. Matkasimme Kemiin ja jäimme odottamaan mitä tuleman piti. Ja tulihan sitä, kehähetki koitti ja kipitimme sitten ees sun taas. Ja asennossa oltiin välillä jotakuinkin näin:
Tässä vaiheessa vielä meni ihan kivasti, kunnes nostettiin koira pöydälle. Ilme kertonee kaiken. Pöydällä oloa tarvitsee siis vielä vähän harjoitella.
Kehän laidalla kannustusjoukkojen kesken oli tässä vaiheessa pistetty poskeen jo eväät: paketti muumikeksejä per ipana sekä limsapullot. Ei siis ihme, että kannustushuudot raikuivat "Hyvä Kerttu!". Jännittävää oli kuin mikä ja kovassa kisassa sijoituimme mitalisijoille - kolmanneksi. Hyvä Kerttu! Tässä vielä sitten sukupotretti, joka ehdittiin ottaa ennen kuin kannustusjoukkoja tarvitsi lähteä kiidättämään vessaan.
Keksipakettien tarkistuspisteessä oli todettava että tyhjä on!

Hauskaa oli ja jännittävää kuin mikä! Kotona otettiin mitalikahvien sijaan kunnon siivut grillattua kanaa ja sen päälle pitkät ja hartaat nokoset. Illalla olikin hauska käydä kuuntelemassa kuovin huutoa ja bongaamassa kauhean kokoisia jäniksiä lähipellolla. Siitä kuva myös yläbannerissa. Oli kiva tavata sukulaisia, ainakin osan kanssa nähdään kesän aikana vielä! Voikaa hyvin!

1 kommentti:

anne kirjoitti...

Onnittelut hienosti menneestä ensimmäisestä näyttelystä :) siitä se lähtee...mie oon ainahi älyttömän ylpeä "peilikuvastani" ;)

terveisin Veltto iskä

peeäs:Kunhan tuo setäsi Vätys kasvaa niin tullaan tervehtiin :)