sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Sunnuntai


Oli muuten corgi koetuksella eilisen päivän. Meillä oli 5-syntymäpäiväsankari ja hurjat juhlat. Viisivuotiaita oli huushollissa yhteensä 11 kpl, lisäksi pari aikuista ja ihan pikkuinenkin. Kerttu käyttäytyi erittäin mallikkaasti, osallistui ongintaan, makoili säkkituolissaan ja katseli nukketeatteria ja viiletti pikkuväen perässä pitkin huushollia. Ei minkäänlaisia ongelmia, koirapelkoisia lapsista oli kaksi vanhempien puheiden mukaan, mutta en huomannut mitään ongelmia tämänkään suhteen koko aikana. Ja oli meillä väsynyt koira kun viimeiset vieraat lähtivät! Kerttu on muuten upea kun vieraita tulee, osaa käyttäytyä hienosti!
Tänään on sitten relattu ja ulkoiltu kun on ollut upea päivä. Kolinapurkki taskussa ja ilman pitkää koulutusnarua. Kerttuhan on hyvä ollut pysymään omalla pihalla, leikkinyt välillä tunteja lasten kanssa ihan tässä pihassa, naapuriin on karattu vain jos ovat erehtyneet ottamaan lumikolan esille, harjaamaan portaat tai muuta yhtä asiatonta, tai lapinkoira Nelli on tullut ulos omalle pihallensa. Kunnes corgille sattui kohtalokas erehdys tässä vajaa viikko sitten ja liian suuri kiusaus karata - väärään naapuriin. Asiaa sen enempää ruotimatta ei ollut kivaa ja olenkin jännittänyt Kertun pihalla oloa. Tänään sitten oltiin pari tuntia ihan omassa pihassa ja neiti totteli ihan täydellisesti - kun peipposet uittivat veneitään tienvarren lätäkössä, tuli koira omalle puolelle pihaa katsomaan. Aivan upeasti meni eikä purkkia tarvittu, lihapullia sitä vastoin tarjoiltiin runsaasti! On se niin ihana koira tämä meidän Herranterttu!

2 kommenttia:

anne kirjoitti...

Vai että..."KerVis-remontti & sähkö" firman aijotte veli-pojan kanssa perustaa :-D
Ootta te viksuja...työllistätte itse itsenne ;-)

rakkainterveisin Iskä Veltto

ps.Mää jouvuin elvyttään ton meijän Annet kun sillä meni ton firman julkaisu-uutisen jäläkeen kahvit väärään henkeen...se on niin vanaha :-D

Kerttu Kipinä kirjoitti...

Hei Iskä ja kiitti käynnistä! Joo, eikö ole aika hyvä idea! Saataiskohan me starttiraha? Mun äiti ainakin sanoo että mä oon niin kauhea syömään, että aina nappulapussin pohja häämöttää ja piimät on loppu. Niin siinähän sitten loppuis napinat. Seuraa vaan iskä Kauppalehteä, kohta voit lukea menestystarinaa!