maanantai 21. huhtikuuta 2008

Kuulumisia

Iskä-Veltto tuolla jo kyselikin että mitäs mulle kuuluu. Mullehan kuuluu monenlaista ja elämä on muka niin kiireistä, että en ole ehtinyt blogittelemaankaan! Olen muuten jälleen lehtien palstoilla, kurkatkaapas vain paikallinen päälehti, olen koirakoulujutussa se sulavalinjainen neiti taustalla! Olin samassa lehdessä kurssin alettua, mutta väärästä päästä kuvattuna. Isossa kuvassa näkyy vain takapuoleni... Nyt olin onneksi kuvassa ihan oikein päin. Opiskelen siis edelleen käytöskoulussa ja olenkin kehittynyt huimasti! Myös emäntä on kehittynyt palkkapuolella ja pitää nyt kinkku-juustosekoitusta mukana, se on parasta. Tuijotan emäntää herkeämättä ja se on ihan haltioissaan ja syytä herkkua mulle.

Joitakin viikkoja sitten meillä oli käymässä siskoni Leidi. Painimme jotakuinkin koko vierailun ajan, joten yhtäkään kunnollista poseerauskuvaa ei ole saatavilla. Leidi on tuossa kuvassa tuo vielä hurjemman näköinen lyyli..

Minulla on myös erittäin kiva varamummo, joka tässä kuvassa ottaa päikkäreitä kanssani. Minä yritän nukahtaa, mutta tietysti täytyy juuri silloin kuvata:
Tämä rouva on siis eläkkeellä, mutta ei silti mikään aivan vanhus. Ja osaa ärähtää aika pahan kuuloisesti välillä, jos innostun liiaksi. Siksi yritänkin olla söpönä ja mielinkielin, kuten nyt kuvasta näette. Silloin se sietää mua oikein hyvin.

Yritän ehdotella että voitais olla hippaa tms. mutta mummo ei ala sellaisiin. No, leikitään sitten seuraa johtajaa!Välillä leikitään vissiin peiliä, koska teen samat jutut kuin mummokin :

1 kommentti:

anne kirjoitti...

ERITTÄIN paljon ONNEA iskän pienelle puolivuotiaalle <3
niin se vaan aika vierähtää :) kun äitisi kanssa vettä juotiin ;)