keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Käytöskoulussa

Niin, minuthan ilmoitettiin käytöskouluun jo suunnilleen ennen kuin olin saapunut uuteen kotiini. TORK järjesti tapakasvatuskurssin, ja meitä kurssilaisiahan on melkein neljäkymmentä. Ollaan sellaisissa kahdeksan hengen ryhmissä ja mulla onkin kivat luokkakaverit. Erityisesti eräs valkoinen länsiylämaanterrieri on minusta mukava, mutta se raukka jää painissa aina alakynteen, vaikka on vanhempi ja poika! No, minä siis olen siinä ryhmässä, jossa on lisäksi lapinkoira, sekarotuinen iso hauva, whippet, jonkinsortin seisoja, tiibetinterrieri sekä cavalieri. Olen käynyt kursseilla nyt puolentusinaa kertaa ja toka kerralla äitini arvelin, että en ole koulukypsä vielä, kun rötköttelin vain turhautuneen näköisenä enkä ollut kiinnostunut mistään. Kunnes ohjaaja tuli ja käski mammaa näyttämään namupussin: luunmuotoisia, muka terveellisiä herkkupaloja koiranruokakaupasta (yöks) Ohjaaja löi emännälle nakit kouraan ja kas, ponkaisin kanveesista ja ryhdyin oitis opiskelemaan! Palkkaus oli ollut niin surkeaa, että en viitsinyt vaivautua. Nyttemmin on opittu ja matkassa on aina lihapullia jne. Niitten kanssa homma sujuu jo kivasti!
Tässä olenkin tunnilla, terkkuja vain kaikille kavereille!

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Moikka!

Hyvä, että sulle annetaan nykyään parempia nameja ;) Emmääkään tee mitään ellen saa jotain oikeen hyvää :) Susta on tullut aikas nätti neitonen ja niin iskän näkönen! Terkkuja sinne kauas toivottelee Tosca-sisko

anne kirjoitti...

Hei Kerttu...Mitäs olet hommaillut viime aikoina?Laitahan kuulumisia...muuten mun on pakko tulla pittään Virpille puhuttelu ;)
Toivottavasti tästä lähin saa sitten niitä oikeita makupaloja :) kauan se mullaki kesti,mutta nyt alakaa jo toi anneki oppia.
Rakkain terveisin Iskä Veltto

ps. Kyllä me aikas paljon toisiamme muistutetaan :)